KlagomurenSnart kommer tårarna
ett regn i Sahara
Snart ska vi ångra
vad vi hoppades på
Snart kommer vågorna
Snart kommer
Atlanten
Snart ska
dom största
bli så små

Nu skulle man kunna tro att jag är bitter. Men oh så fel! Det är bara Jonathan Johansson som har släppt sin något bittra platta. Men Oooh så bra! Här i Mariannelund lever vi livets glada dagar. Och om bara några dagar är det höstlov och då åker vi till Stockholm och Bon Iver.

J o n a t h a n

Äntligen! Väntan är över och Jonathan Johansson släpper lite nytt. Idag kom singeln Stockholm. Nästan magisk! Och den 31 oktober är dagen med stort D. Då kommer hela albumet! Lyckan är totaaal! Och nu är det bara 1 månad kvar tills Bon Iver i Stockholm. Kommer bli feeett!
Om det är någon som undrar vart jag tagit vägen och vad jag sysslar med - jag har flyttat från storstaden Jönköping till metropolen Mariannelund. Inte endast för karamellkokeriet som finns här, som man kanske skulle kunna tro. Nej, jag går Bibelskola. Jag som alltid trott att det bara är för sånna som vill jobba i kyrka och grejjer. Men nejnejnej. Så fel man kan ha. Det är så bra att alla borde gå det! Okristna som kristna. Sjukt intressant! DAGENSTIPSDAGENSTIPS!

RSS 2.0