sjukling


Idag är jag förkyld och hängig. Men har haft en superbra helg med Offcourse, vänner, familj, båtåkande och kyrkan! Så nu taggar vi inför ännu en ny vecka. Idag har jag storstädat på mitt rum, fixat med lite papper och lite andra mindre roliga saker. Men veckan har en massa härligt att erbjuda! Studenterna börjar ha sina baler nu, vilket känns väldigt konstigt. ETT år sedan jag var där. Vilka tider det var! Detta har varit det snabbaste året i mitt liv, men det kan nog bero på att det varit ett helt underbart år!

t r a d e r aHjälpte min kära syster att städa hennes garderob häromdagen, och hittade lite grejjer från Topshop och Desigual som hon knappt använt. Det kan man ju inte bara kasta bort tänkte jag! Så nu ligger de uppe här & här & här.

4 november

 


Jag är så g l a d!!! Konserter är somsagt bland det bästa jag vet. Och häromdagen gick jag och tänkte på om inte Bon Iver skulle ta och pallra sig till Sveadala snart. Och några dagar senare fick jag höra från min syster att det är precis vad han ska! Den 4 november. Och självklart ska vi dit! Biljetterna är köpta!!!

Jag säger som en som hade kommenterat på en av hans filmer på youtube : "sounds mean...but I want to thank the woman that broke his heart". Haha.

dimancheIdag blev naglarna orangemålade efter 2,5 veckor av akryltippar från Bangkok. Skönt med korta igen! (Bilderna gör inte färgen rättvis). Armband från thaaai.

Har haft två  u n d e r b a r a  helger! Förra helgen var det Popadelica, vilket var det bästa på länge! tänkte jag säga.. men sen kom jag på att resan var det bästa, höhö. Men det var riktigt feeett. Familjen, Veronica Maggio, älskade Johanthan Johansson, Daniel Adams Ray och Rebecca&Fiona m.fl. Konserter är verkligen bland det bästa som finns!

Har under veckan hunnit med att hälsa på Johanna för sista gången uppe i Rimforsa. Sjukt fint!
Och i lördagsnatt kom Amanda hem från 10 veckor i Indien. Det har varit tomt här hemma utan henne (de veckorna jag varit hemma)!
Imorgon tar jag och tjejerna en sväng till Ullared. Det ska bli så mysigt!

Det var min update det. Min blogg har verkligen blivit en "lustblogg". Har man lust att skriva, ja då gör man det! Har man inte lust att skriva, då behöver man inte det. Haha. Bra tycker jag!

Jag har blivit med cajunJag har blivit med cajun, och det är så himla kul!


A S I E N

Kärakära blogg! Jag är nu hemkommen från de 10 bästa veckorna i mitt liv. Har haft det så feeeeeeeetingbra! Och jag skulle nästan göra allt för att få åka tillbaka lite till! 
Att vakna upp i ett tomt hus på morgonen när familjen är i skolan och på jobbet, att inte höra Sofie prata i sömnen, att inte vakna av att Annie skriker RISE AND SHINE, UPUPUP! och drar av mig och Elina täckena, att inte få bara vara! osvosvosv. Men! Solen är toppen! Och den är här i Jönnet nästan varje dag känns det som, så inte ska vi deppa!

Iallafall, TACK mina fina resetjejer för världens bästa resa! Och tack Gud för att du varit med heela vägen, det har vi verkligen märkt!RSS 2.0