midsommar2011


Har haft en underbaaar midsommar ute i Vrigstad. Tusen tack alla fina för en jätterolig helg!


det är inte för vem jag är, det är inte för vad jag gjort, men jag känner honom som äger ställetHar varit på nyhem några kvällar sen i fredags. Mycket har varit bra, men något jag fastnade för var predikan i tisdags. Precis vad allt handlar om! Om ni inte orkar kolla på hela mötet, kolla på predikan som börjar vid 59:15, och om du inte orkar kolla på hela predikan, lyssa från och med 01:10:00 . Jag har ofta svårt för när dom "skriker" när dom pratar. Men försök att bara lyssna på vad han säger, för det är såå bra! Ge det en chans.

your love makes me sing

Bon Iver har släppt nytt. Sitter och lyssnar in mig. Första intrycket - såsåså bra! Kan inte vänta tills den 4:e november.

DU ÄR ETT MÄSTERVERKnär Han skapade alla stjärnor
gav Han namn åt dem, med sin starka röst
men när du skulle födas
saknade Han ord
Hans hjärta darrade, tårarna rann
när han för dig
öppnade livets grind

ryser varje gång jag hör den. så fin och så sann!!


sjung om studentens lyckliga darIdag, för exakt ett år sedan, tog jag studenten och hade mitt livs roligaste dag hittills. ALLT var lyckat!!
Det kommer allt vara lite nostalgiskt att se alla studenter springa runt och vara överlyckliga, men det ska bli kul att fira med dom också! Snart åker vi till Borås för att fira kusinen Vanja, och imorgon blir det Tranås för att fira andra kusinen Greta. PUSS!

RSS 2.0