Kavaj från weekday
Nu har jag sålt jeansen som jag la ut på tradera, och det var ju ganska kul! Så jag tänkte att jag passar på att sälja andra grejjer som inte passar också. Här hittar du denna kavajen.

Nu är det heeelg. Sjukt skönt! Dock jobbar jag ju, men man får ändå dendär sköna helgkänslan.
Trevlig helg gott folk!

Ursäkta röran

Jag bygger om!

Something beautiful
Ända sedan konsertens slut så har jag levt i en liten "NeedToBreathe-bubbla".
Jag är kär i hela konserten! Jag somnar till dom och vaknar till dom. Man vill liksom att man ska kunna leva med deras musik i öronen hela tiden, men det går ju inte riktigt. Haha.
Dom var med på nyhetsmorgon också. Här och här kan ni se de.

Idag har jag jobbat. Jobbar varje dag denna veckan, mån-sön, men det gör inget för jag är på ett ställe med världens härligaste barn!

libreNu är jag ledig i några dagar. Idag blir det frulle hos Lyckan och sen fira Felix som fyller 16. Grattis lillebroor! Och estocolmo imorgon! Vilka PANGdagar det kommer bli!

NeedtobreatheSitter nu framför tv:n och myser med familjen efter en helgs jobbande. Det är endel jobb nu. Dagis och B&S om vartannat! Kul! Men på torsdag får vi lite time to breathe! Vi ska nämligen till Stockholm och lyssna på Need to breathe. Höhö! Det blir riiiktigt bra! Här kan ni lyssna på dom.

Den forna jeanstjejen

Mina jeans. Men säljer bara dom som är på länkarna där nere.

Idag är jag hostig och sjuk, så jag är hemma och leker JC. Rensar bland mina jeans som jag samlat på mig under mina levnadsår. Har alldeles för många som jag inte använder, så jag skaffade mig ett traderakonto! Gå in och kika om det är något du behöver! ;)

Svarta jeans med skinn
Svarta byxor/chinos från The Stray Boys
Ljusa Replay-jeans
Håliga jeans från Bikbok
Miss Sixty-jeans
4 st i samma paket

Erkänn svinbra! ;) Nu är det bara att gå loss bland jeansen!

RSS 2.0