Där får jag andas ut


Nu är han min herre som dog för kärleken
Vart än vägarna bär vart än drömmen tar slut
i hans nåd faller jag, där får jag andas ut

RÖTT

Det är ju mycket rött nu. Men jag har nästan aldrig gillat rött. Det är liksom inte min färg. Ändå gick jag och köpte mig en röd långklänning på Monki. Använt den en gång. Så det kan bli va! Haha. Därför säljer jag den nu, så om du är sugen, klicka här.


Secondhand trend

Bilder tagna av Sofie

De senaste veckorna har och några fler börjat arbeta med gamla Miimo, som nu går under namnet Second hand Trend nere på Erikshjälpen. Det är riktigt kul! Om ni vill hänga på så är det bara att höra av sig till Second hand Trend på facebook eller maila till secondhandmiimo@gmail.com.
Kolla in hemsidan/bloggen här.

Dåtid


Tuff brud


Jag efter Klas Klättermus-föreställningen. 5 år.

Det ni ser här ovan är jag, ca 4-5 år gammal. Pojkflicka som bara deeen. Ni får se detta för att jag idag jobbade på mitt gamla dagis som jag gick på när jag var ca 1,5 till 4 år gammal. Sjukt skum känsla att komma tillbaka efter 14 år måste jag säga! Gamla känslor och sånt kommer tillbaka. Häftigt faktiskt! Haha. Och väldig kul att träffa de härliga gamla dagisfröknarna man hade. Ojojoj!


De la musique

Lyssa på denna låt, Jon Foreman – House Of God, Forever. Fick den av Johanna igår. Så bra! Perfekt början på dagen!

Ett halsband och en ring som mamma gjorde på silverkursen igår. Fint tycker jag!

H&M:s barn och jobb


Kolla vilka sötungar! Några av bilderna från H&M:s Holiday 2010.

Vaknade ganska nyss. Är ledig idag och ska städa och fixa en massa nödvändigheter. Igår däremot jobbade jag från kl kvart i 8 till halv 4 på dagis, och sen från 4-8 på a6. Heldag minsann! Men det är härligt, då får man känna att man lever! Och det är verkligen värt det, för jag är såå sugen på resa nu! Snart bokar vi!!!!!


Mooove if you wannaThe Last Bounce. Åh vad jag önskar att jag hade varit där! Men som tur var så gick ju endel på tvn i lördags!
Tryck här så kan ni kolla på det.

Här har ni mina favoritnr:
15:08
24:30
39:40
42:45 - Kolla va den muskliga killen gör för sjuka saker! Helt sick!
55:20

Haha, det blev nästan alla nummer. Men dom är ju så himmelens braaaa!

Apple

Hej Vänner. Jag har gått och skaffat mig appen Instagram. Som twitter typ fast med bilder. Väldigt roligt faktiskt! Så då glömmer man bort den stackars bloggen ännu mer. Men jag kan ju visa lite vad som hänt de senaste dagarna.De som känner mig vet att jag har ett sockerberoende utan dess like. Detta håller jag nu på att försöka ändra på. Började i tisdags.. åt äpple efter äpple efter äpple. Klarade 1:a dagen utan sötsaker (som kakor, godis och sånt, frukt räknas inte). Det var svårt, men jag klarade det! Onsdagen kom, jag åt äpple, drack tee, åt äpple och sen ett äpple till. Klarade även torsdagen! WOHO! Sedan kom äntligen fredagen. Fredag, lördag och söndag får jag äta godis! ;) Om jag klarar mån-fre utan sötsaker nästa vecka återstår att se. Vilken cliff-hanger va!


I onsdags skulle jag jobba i Norrahammar. Tog bussen och kollade noga på kartan på mobilen vart jag skulle. Var så nöjd när jag äntligen kom fram till vilken hållplats jag skulle hoppa av. Jag hoppade av. Och var i Taberg. Kaos i min hjärna + kaosväder. Satte mig på busshållsplatsen och väntade på en buss tillbaka. Dock var det en väldigt rolig dag på jobbet med härliga barn!Idag fick jag hem den kära årsboken från Peset! Satt och kollade igenom den och märkte att jag verkligen saknar skolan! Vilken härligt tid i livet va! Men alla perioder i livet har sin charm! Hahaha.

Det var allt för mig idag! PUSS & HOJ!

RSS 2.0