BAL

Första balen var idag, och Johanna och Elina gick. Såsåså fina var de!
Och imorgon är det vår tur, och väderdiagnosen ser hyffsad ut! Det tackar vi för! Kl 16 kommer vi. Ska bli kuuul!
PUSS!

myrorna
PROVET ÄR AVKLARAT!
och min sista inlämning är inskickad. Vilken känsla!!!!

Detta firades med en liten fika med mamma och syster, sen tog vi en sväng till Ica Maxi. Efter det slank vi in på Myrorna. Där hittar man nästan alltid något nuförtiden. Ett par träörhängen, en leopardskjorta i Tabitastuk, och en randig klänning blev det idag. Billigt och bra också!

Nu ska jag städa lite på mitt rum, sen kanske jag lägger in Spanienbilderna!
Puss


yehooo


Såhär taggad är Bellsh för gymnasiets sista prov idag! Wish me good luck!
Puss!

ORKARINTEPLUGGAMERMATTE

Imorgon har jag matteC-prov - mitt sista prov i gymnasiet.
Imorgon är en stor dag.

Detta betyder även att jag antaligen kommer att kunna blogga imorgon, på riktigt. Det har inte hänt på ett tag. Då lägger jag förhoppningsvis in spanienbilderna... vilken cliffhanger va! Haha.

Ni måste ju få en sista pluggbild också:
Lyckades ändå inte se fullt så uttråkad ut som jag är..

(PS. Alla dessa plugginlägg är till för att jag ska känna friheeeten när jag går tillbaka i bloggen och läser sen när jag har tagit studenten. Jag är nämligen lite rädd att jag kommer att sakna skolan för mycket. Alla dessa plugginlägg kommer att göra att jag inte saknar det alls. Smart va?)


vår & så

Dessa brudar kom och förgyllde min måndagskväll när jag satt inne och pluggade. Årets första lonkatur fick det bli! På bilderna där uppe kan ni ser hur vi slidear o allt sånt som riktiga longboardåkare gör. Utan handske också. Pluspoäng på det!

Nu ska jag ner till syster Amsing och sova där. Det blir mys!
Pusspuss!


MEN VA SJUTTOOOOOON!!!! DE SNÖÖÖAR UTE såg ja nu! Hahaha. En vecka kvar till Spanien säger jag bara ;) (har jag sagt det innan?) Haha ;)


peeeeace

Lite stel ja, haha

Hallå vänner! Hoppas att ni mår tuppen! Själv mår jag bra! En aning stressad men snart är det ju över (somsagt. tror jag skrivit så i varje inlägg det senaste, haha). Helgen har varit väldigt rolig med mustaschfest, jobb, Lördalive, ännu mer jobb och plugg. Och idag har jag legat ute och pluggat i det fina vädret. Sjuukt skönt! :)
Och snart, närmare bestämt om ca tre veckor, är det bal! Så nu letar jag skor och smycken förfullt. Väldigt spännande, men dåligt utbud tycker jag! Haha.
Nehe, det var väl det jag hade idag!
PUSS

RSS 2.0