Just as I am

 Bonjour tout le monde! Ligger här i solen och har legat här i stort sett hela dagen. Men det är faktiskt som skönast nu när det är lite lagom varmt och molnen börjar titta förbi. Då finns det inte mycket att klaga på vill jag lova!


Mina första två veckor som student har varit hur bra som helst! Sedan sist jag skrev så har vi varit på Nyhem 5 kvällar. Sjukt kul med en massa konserter, möten, daaans och tusen fikor! Nu blir det inget mer Nyhem i år, men det hänger vi inte läpp för. Imorgon är det midsommar och då ska vi ut till Sofies stuga i Vrigstad. Det blir suupermeegachouette!


Just as I am and just as I was
Just as I will be He loves me, He does

Just as you are and just as you were
Just as You will be he loves you, he does


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!


Idag är det exakt en vecka sedan jag sprang ut och hade en av de bästa dagarna i mitt liv hittills! Det var så sjuuukt kul! Champagnefrukosten, sista måltiden i restaurang Linden, utspringet, flaket, firandet med släkt och vänner, förfesten och efterfesten på sliver... ALLT var kul!

TACK Sp3a för 3 härliga år, TACK världens bästa vänner som gjort gymnasiet så sjukt roligt och TACK för alla gratulationer!!!

Fler bilder kommer så småningom! :)
PUSS!

STUDENT

ganska.så.taggad...JAAAAAAAAAAA!!!!!


imorgon tar vi studenten. det kommer bli livets dag! idag har vi fixat flaket, övat in dansen och taggat förfullt. detta kommer bli AWESOME! dagen börjar med champagnefrukost kl 06.00, vilket betyder att jag verkligen borde sova nu! men kom och fira med mig och alla andra kl 14.00 vid peset imorgon!
PUUUUSS!


(aaaah.. måste bara säga att jag är så sjukt taggad! så att jag kommer ihåg det när jag går tillbaka o läser här i bloggen senare i livet. hahahah.)

Balen


Balen var hur kul som helst! Först förfest hos mig, sen ner till stora hotellet och sen vidare till Sliver. Hela kvällen gick alldeles för fort! Det man längtat efter så mycket tog slut väldigt snabbt. Men så kul vi hade! :)

Sedan jag bloggade sist har jobbat endel, varit på studentfest, dansat sambatåg genom stan, bankat i borden, ätit en maaaassa pannkakor osvosv. Nu börjar det närma sig minsann! I övermorgon tar vi studenten! Det känns heeeelt sjukt! Nu ikväll ska vi ha lite klassmeeting i stadsparken, och imorgon ska vi göra våra lakan och fixa flaket och allt. AAAAAAAAAAAAHH!! :D


SJUKT förkyld

hallådär! här ligger jag i sängen och hostar och snörvlar. klockan är 12.24 och jag vill inget hellre än att vara i skolan. nu vill man ju inte missa något som händer där nere. allt studentagg. :(

men något som piggar upp en är ju schulman. alltid denna underbara schulman! Läs här!

jag har inte bloggat sen balen ju! det var så sjukt kul, och jag vill göra det igen! bilder kommer senare, det lovar jag.

nu ska jag försöka ta mig upp för att senare åka ner och kolla på mina underbara vänner som går balen idag! det kommer att  bli en riktig succé, minst sagt! hahaha. berättar mer sen.

pusspåer!


RSS 2.0