Le croixOnly one thing doesn't change
Only one thing stays the same
All I know at the end of the day is your love remains

Paul Colman - The one thing

Där får jag andas ut


I varberg ville pappa spela tre-i-rad. Han vann mot alla förutom mig! Wohoo 

Nu är det jobbjobbjobb som gäller. Men nästan halva tiden har gått, vilket känns sjukt! Om bara två veckor är det Frizon! Tiden går så fort! Nu är det snart två månader sen jag tog studenten. Stört! Och lite sorgligt..jag vill ta studenten och gå balen 1000 gånger till!

Idag har jag varit ledig, och det blev en riktig familjedag. Först Ullared (jag fick bara gå där i en timma för pappa och felix var hysteriska). Vi lämnade kvar mamma och Amanda där så att de skulle få gå i lugn och ro, medans vi andra drog skutan mot Varberg. Det var meningen att vi skulle försöka lära oss att vågsurfa idag, men när vi kom dit var det så vindstilla det bara kunde bli. Sjukt tråkigt. Istället blev det sol och bad. Inte fy skam det heller! 

WORKWORKImorgon börjar jag jobba. Ca 5 veckor framöver, med ett break under Frizon. Så nu är semestern slut för min del på ett tag. Men kom upp och hälsa på, på Brothers & Sisters. Jag har inte jobbat på länge, men jag antar att dom fått in endel nya grejjer. Det här ovanför är småplock från Sisters hemsida. Fina grejjer tycker jag!

Nu är det sovdags. Godnatt! :)

Slut på Schulman

Kommer hem från en så stöört bra vecka från Hönö och GF med sol, bad, konserter, möten, nya människor och båtsovande. Snabbt går jag in på Schulmans blogg och ska ta igen det jag missat under veckan. Vad ser jag då?
JO! SCHULMAN HAR SLUTAT BLOGGA!

Käraste käraste Schulman, jag kommer sakna dig och Charlie!
Låt oss ha en tyst minut!wakeboarding


Årets första wakeboardtur ägde rum igår! Alltid lika härligt! Och idag har jag sån otrooolig träningsverk i hela kroppen. Helt sjukt! Men det är skönt att känna att man lever ;)

I lördags var det bröllop! Mellan Elias och Anna. Det var så fint! Jag vill också gifta mig! Haha. 

Imorgon bär det av till Hönökonferansen. Sen på torsdag åker vi direkt till Gullbrannafestivalen. Kommer bli en sjukt rolig vecka! Men nu väntar jobbig packning. Alltid ska man skjuta upp det till sista sekunden. Typiskt va!

Love
Isabella


Grateful

Bilder från i Lördags när vi var i Motala

Tacksam för familj, vänner, fint väder och ledighet! Livet är allt fint!

Igår var jag, Johanna och Marcus i Göteborg. Vi hann med både shopping och bad i havet. Supermys! Och idag har det blivit ännu mer bad, fast i Vättern. 

Imorgon är det bröllop! Min kusin Elias gifter sig. Bröllop är så kul!   
Puss!

(detta inlägget är från igår, men min dator verkar ha problem så den publicerar inte mina inlägg)


RSS 2.0