Jonathaaan

ÅÅÅ ÅÅÅ ÅÅÅ! Fy vad braaa!
  
Jag pluggar till mitt matte C prov jag har på torsdag varje dag denna veckan. Det måste gå bra dehär!
Sen håller vi på och fixa mitt rum också. Slår ner en vägg mellan mitt och Felix gamla rum. Sen Amanda flyttade så har Felix bott i hennes rum. Jag som levt i mitt pyttelilla rum i 8 år ska äntligen få lite större utrymme! :D
Nu är det SYTYCD!
Puss!

Fjärilslarvens sång

Hahaha. Lika kul varje gång. 

Mia och Klara

Ligger hemma och är sjuk för andra dagen nu. Inte kul vill jag lova. Men man får roa sig så gott det går. Lyssnar på en massa gamla Roll on med Mia och Klara (Hahaha, dom är så underbara! Jag älskar det! Piggar upp i alla lägen) och kollar på 90210. Sen gör jag mindre roliga saker som att jobba och skriva filmanalys.
Hoppas ni mår bra! :) Puss

Haiti

Fy. Det är så himla hemskt! Smsa ordet LIV till 72990 (50 kronor).


Gud. Vem är det? Vad är det? Jag tror att det vi kallar Gud finns i oss alla, och att det kanske är nu när det är som mörkast vi vill att Gud ska komma. Guds ankomst tror jag är en kram till någon som är ledsen, en smörgås till den som är hungrig, eller en filt till den som fryser. Att vi visar att vi ser varandra, och att vi inte är rädda för varandra. När vi känner så så vet vi att Gud är här. 
Dikt från programmet Guds Tre flickor på 1:an.


skuuuurJag är verkligen inte en såndär "skoälskare" som många tjejer är
. Jag tycker faktiskt att det är riktigt svårt och jobbigt att hitta skor ibland. Oftast faktiskt. Men idag så hittade jag ett par jättefina pjux från H&M för 200:-. Då måste man ju bara slå till! Problemet var bara att Lovisa hade tänkt precis samma sak när vi senare träffades i affären, men vi köpte ändå varsitt par. Haha.

Iallafall, vi provade skorna och tyckte dom var såå fina och bestämde att vi skulle köpa dom. Men när Lovisa försöke ta av sig sina så satt dom fast! Dragkedjan hade pajjat och det gick inte att dra ner den. Då fick en tjej som jobbade på H&M komma och hjälpa oss, och det slutade med att hon fick klippa sönder skorna för att Lovisa skulle få av sig dom. Hahaha.

Nog om det. Snart ska vi till kyrkan. Det blir najs! Hoppas ni får en jättebra kväll!
Puss!

Alexander Johansson

När jag var och gick en visning på Borås Textilhögskola förra sommaren lärde vi känna en kille som hette Alexander. Det första jag frågade var om han var bror med Björn Gustavsson. Det var han inte. Men sjukt lik! Här kan ni se bilder på hur han såg ut då. Iallafall, jag tror att det var en av hans första visningar. Men nu är han både i NY, Milano och Paris och modellar.
Stört duktig är han! Den första bilden är från Vogue homme Japan. Keeep up the good work Alex!

 

beautiful snowDet var så stööört fint ute innan idag. Det känns lite som att leva i en saga nu när det är så mycket snö :) Så jag sprang ut på gatan och tog lite bilder. Dock är inte systemkameran hemma så det blev inte så bra, men det får duga!

Idag har jag städat och lyssnat på en massa bra musik. Imorgon kommer mamma hem från USA, och pappa kommer på söndag. Så då måste det vara städat och fint :)

Måste bara påminna er om att gud hör bön. Även om ni inte märker det så svarar han på våra böner på ett eller annat sett, men inte alltid på det sett vi tror att "svaret" kommer att komma. :)

Puss!

S.K.S

Precis kollat på So you think you can dance! Sjuukt fin låt här, och det blir så himla bra med dansen o allt!
Min lille lillebrusha har också gått och skaffat sig en blogg. Den får ni kolla in!

braabrabra

haft en jättebra helg!
fredag hemmakväll med syskonen.
lördag pulkaåkning i järabacken med fina vänner.
söndag heldag i aneby, först hos mormor med moster siw och sen farfar.

imorgon fyller Lovisa 19 år. CONGRATS! visst är det sjukt? nu börjar vi bli gamla! men det ska vi iallafall fira med att åka till bodaborg! Sjukt kul! Be gärna för att det ska gå bra för oss på de hala vägarna till sävsjö (:
hoppas ni mår så bra och att ni haft en jättebra helg :)
Only one thing doesn't change, Only one thing stays the same
All I know at the end of the day is your love remains

Thank you God for...

JAG ÄLSKAR NÄR MAN GJORT SIN REDOVISNING I SKOLAN OCH INTE BEHÖVER TÄNKA PÅ DET MER! DÅ KÄNNS VÄRLDEN FELFRI!

Och idag var min första dag på min sista termin i gymnasiet. Det är ganska stort faktiskt!

Underbara.underbara.underbara fredag.Lite bilder jag tog för tre år sedan. Hahaha. Sjukt fräscht med helt fläckig arm på sista bilden!

Nu ska jag fortsätta njuta av denna underbara dag!
PUSS!

Avatar
Avatar var helt otrolig! Jag vill se den igen! Det hade jag verkligen inte förväntat mig.
Sjukt coolt hur dom har gjort den också. Det kan ni se på filmen här.

Jag sitter och gör mitt argumenterande tal. Snartsnart färdig hoppas jag. Bara att kämpa på.
Imorgon ska jag på photoshopkurs med pappas jobb, så jag börjar skolan på fredag. :)
Nu ska jag skriva vidare! Puss!

Vinterkrysset med Carolina Gynning

Min blogg har blivit så stor att jag får vara med i tvprogram och sånt nu med! Precis som Kenza och BB! Eller naae.. så var det ju inte riktigt. Hahaha. 
Nej, utan när jag, pappa, farfar, Felix och Simon var i Sälen så var Carolina Gynning där. Och så kom det fram en tjej och frågade om jag kunde tänka mig att vara med i frågesport. Jag tackade ja, så så blev det. 
Självklart åkte jag ut på första frågan, som var: Hur många skildlärare finns det i Sälen? De andra två killarna hade säsongat i sälen, så jag skyller på det ;). Iallafall, först skrev jag 1000. Sen tänkte jag att riktigt så många kanske det inte kan vara. Så jag kryssade över (men man ser det fortfarande) och skrev 500 istället. Svaret var 146. GANSKA LÅNGT IFRÅN DÄR JA! Hahaha. 
Om ni vill se så är det när det är "Smartast i Liftkön". Först någonstans i mitten och sen i slutet vid 39:40. 
PUSS OCH GONATT!

Vintervandring

Tjäääna! Hoppas ni mår fint! Själv mår jag toppen. Igår var jag ute och gick med Bella i två timmar, och idag med Elina, Sofie och Annie. Vi gick nästan milen tror jag! Inte dåligt. Och jag är totalt förfrusen. Det roligaste var när vi kom hem och såg hur stel man var i ansiktet när man log, hahaha.


Steeelt leende där ja

Jag har haft ett riktigt bra lov! Men nu är det inte långt kvar. Börjar på torsdag. Och på fredag ska jag ha mitt argumenterande tal, så det är väl det som kommer ta upp min sista tid på lovet. KUL! Men ikväll ska vi gå på Avatar. Det är verkligenverkligen inte min typ av film, men det trodde jag ju  inte om Twilight heller, så vi får väl se :).


May God Be With You!♥


Nyår


Bilder snodda från Sofie

Nyårsafton var såsåså bra! Tack alla fina! <3
Nytt år, nya tag! Vi kom fram till ett väldigt bra nyårslöfte - Carpe Diem! Haha. Så det satsar vi på!


OCH BLOGGEN HAR FYLLT TRE ÅR! Den 25:e december närmare bestämt.
GRATTIS till det!

Nu ska jag snart hem till Annie. Puss på er!

RSS 2.0