Backpacking. Sugen. NU!

Sitter och kollar på Loweos bilder från Thailand. Blir så  f r u k t a n s v ä r t sugen på att åka nu! Men bara 57 dagar kvar! Först jul, nyår och en massa jobb, sen är vi nästan där ;) Det fixar vi!

Ännu mer Jonathan Johansson

Den fina tidningen Ikon trillade ner i brevlådan idag. Och den levererade som vanligt! Fick bl.a läsa om att Jonathan Johansson eventuellt släpper nytt i Mars. Man blir ju så glaaad!

H&M Spring

Tur att inte detta har kommit ut i butik än, för då hade mina pengar varit slut för längesen! Nu har jag ganska så mycket köpstopp fram tills resan! Förutom julklappar och lite kläder inför julen såklart, höhö.

adventIdag är det 1 december. 14 minusgrader och mycket snö. Det känns verkligen som att det är jul snart. Mysigt!
Det blev ju inte direkt mindre stämning när jag var på tre julmarknader i helgen. En av dem var designmarknaden på Tändsticksområdet. Och oj så mycket fint det fanns! Bland annat det snygga armband som är där uppe på bilden. Kostade dock 5000 kr. Inte direkt min prisklass! Haha.

Och speciellt inte nu när jag, Sofie och Annie bokat vår 2,5-månders resa till Asien (thailand, malaysia, kambodja och vietnam tror jag det blir) den 17 februari!! Jag är så sugen att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Det blir livets resa! :D

Idag har vi lagt upp ett nytt inlägg på www.secondhandtrend.blogspot.com. Gå in och ta en titt! Speciellt ni killar. Finns mycket snyggt till er där nu.

Au revoir mes amis!

RSS 2.0