Suger kyrkan?

Jag älskar kyrkan. Den har gett mig så mycket i livet. Vänner, en relation till Gud. Men sen finns det ju också så mycket som måste förbättras. På Frizon var det ett seminarium som hette "Suger kyrkan?". Och då gick det upp för mig hur tråkigt det egentligen är att folk inte vill gå till kyrkan. Jag förstår absolut varför. Många känner att de inte passar in.  Man tror att man inte duger, att man inte är tillräckligt bra. Och det jag blir så arg på är att det är vi kristna, vanliga människor, som "gjort" det så. Gud har ingenting med det att göra. Det Jesus gjorde var att gå runt och visa kärlek, att älska människor! Han umgicks med syndarna. Och vi är alla syndare. Ingen synd är mindre/större än någon annan. Vi kristna syndar precis lika mycket som alla andra.

Så om du känner att du inte passar in i kyrkan, skit då för allt i världen inte i Gud för det. Om du inte vill ge kyrkan en chans, ge Gud en chans! För han har ingenting med det dåliga i kyrkan att göra.

"Det finns ingenting du kan göra för att Gud ska älska dig mer, men det finns heller inget du kan göra för att Gud ska älska dig mindre."


Accessorize Me

Lite nya smycken. Alltid kul!

FRIZON


Världens finaste Frizon är slut för iår. Vi hade det riktigt fint! Rue Royal och RebekkaMaria var två band jag inte hört förut. Svinbra. De borde ni verkligen kolla in!
Alltså ett helt år kvar tills nästa Frizon. Tråkigt att tänka så! Men tänk vilket roligt år som ligger framför! WOHOOOO!

Jobbar denna veckan också, men idag är jag ledig. Vad passar då bättre än att ta igen all tidningsläsning man missat!

Ikon och Elle - mina favoriter

Mot Frizon

Nu har jag jobbat i fyra veckor. Känns helt sjukt att det gått så snabbt! Bara en vecka kvar denna sommaren.
Kollar just nu på So you think you can dance efter en mysig kväll med carbonara och prat med min kära vän Sofie.. Och imorgon åker jag till Frizon. Livet är allt fint!
Vad passar bättre till detta inlägg än en bild på mig och Sofie på Frizon09?!

RSS 2.0