DAAANCE IF YOU WANNA


SM-GULD!

Helgen har varit härlig! SMGULD! ojojoj! Hittade denhär låten på facebook idag. Hahah. Underbar! Agnes Börsbo som sjunger, hon är så duktig!! :)

Idag har jag jobbat, och nu ska jag skriva en romananalys. Det är mycket nu! Skola, jobb och plugg. Men det är det värt för snart (jättejättesnart) är det studenten som gäller!!!! :D
puss!

Rubrik

Sitter här och ska skriva en analys på en bok. Kulkul. Denna helgen är mina sista lediga dagar på ett tag, de kommande två veckorna ska jag gå i skolan och på helgerna ska jag jobba. Så den 11 maj är det första jag ska vara ledig --> SPANIEN! Ganska så skönt japp!

I onsdags och igår jobbade jag mina första dagar på Brothers&Sisters. Väldigt mycket att lära, men sjukt roligt! Så kom in och shoppa lite kläder nu! :)Idag är det HV som gäller! Hoppas verkligen på SM-guld.
Puss!

GRATTIS!

Idag firar jag och körkortet 1 år! Vilket underbart år vi har haft tillsammans, med många härliga resor!! Och fler ska det bli! ‹3

 

Imorgon är det min första dag på jobbet. Det blir kul! :)

PUSS!


WIE!

Idag är en lyckans dag!

Vi blev färdiga med projektarbetet för en halvtimme sedan!!! Denna underbara känslaaaa!!

J'ai aussi obtenu un emploi aujourd'hui :D:D 

Återkommer imorgon! PussDen 11:e

Idag är det sista dagen på vårt sista lov på gymnasiet!

Idag är det 1 månad kvar tills vi åker till Spanien!

Idag är det 2 månader tills vi tar studenten!

Idag är en stor dag!Needtobreathe

Jag har turen att känna en man, Stefan, som alltid lyckas hitta en maaassa bra musik. Lyssna här uppe! Så stört bra röst!
Puss!

vååår

På hönö förra året. Det regnade ute så vi körde inne istället. haha


Påsken har varit jättebra! I fredags var det Jonathan Johanson på kungsporten. Riktigt bra! Sen blev det två timmars sömn för att tidigt på lördagsmorgonen åka till Köpenhamn med familjen. En mysig liten kort tripp, kom hem igår igen. Och nu har jag påsklov! Mitt sista lov i gymnasiet närmare bestämt..
Våren är här med ju! Eller ja, det är ju ganska kall, men snön är iallafall borta. Så nu kan vi börja åka inlines, longboard och allt vad det är. wiiieee!

Nu ska vi snart hem till Elina för lite svullkväll.
Puss!!

RSS 2.0