tripp till gbg och värnerlöv låter som anki

image680image679image681image682
image683
(jag är sjukt medveten om att jag ser ut som ett muskelberg i den jackan :P)

tjaaaa allihopaaa!
blev ingen bloggning igår.. var ju inte hemma. GBG! där höll vi till.. jag, johanna, mamma och moster siw. sjuuukt mycket folk, men det var mysigt. vi gick ju på stan först, från typ 11-17. en ny monki i arkaden ju! mycket större än den andra! men jag hittade ingenting där :( köpte däremot ett par jeans, en tröja, en maskara och ett par örhängen. bilder finns längre ner.
sen åkte vi bort till liseberg. skulle ju gå på den marknanden där. ska va mysigt har jag hört. men när vi kommer dit så är det kö enda bort till universeum. kändes inte för värt att stå i kö en timma för att komma in till ett knöökafullt liseberg.
så istället åkte vi till min morbror yngve i borås och fikade. han bakade pepparkakor när vi kom. hade köpt en deg och bara skivade upp den och la på en plåt.. riktigt smidigt. hahaha :P.
sen, när vi kom hem till jkpg så åkte vi hem till värnersborgarna värnerlöv och robert. värnerlöv hade tidigare varit på ikea och handlat. jaa, det blev några djur. typ tre krokodiler. sen hade han köpt nån grillgrejs och lite julsaker. några julgranskulor  han skulle hänga i taket. så fiffigt av honom. haha :P. sen lät han som anki. lyssna på klippet! hur sjukt likt är det inte? hahaah. ni får även med mitt snygga skratt på köpet. hahah :P nej men de bjuder jag på.

lite shopping blev det iallafall :)
♥ kort stickad kofta
- rut m.fl
♥ jeans - cheap monday
♥ örhängen - rut m.fl

image684image685
image687

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0