ETTÅRSDAG IDAG!

"Jag ser väl ungefär ut som på bilden; brunt hår och bruna ögon. 173 ½ cm lång.
På fritiden är jag mycket med Bella och Johanna, de är mina närmaste kompisar ;). Sen har jag dansat en del och så.. funderar på att börja nu igen efter jul. Sen blir det väl ett nyårslöfte om att börja träna 2 gånger i veckan, som alla andra år. Men, alla som känner mig vet att jag aldrig kommer iväg och tränar iallafall. DAX ATT TA TAG I TRÄNINGEN! Sänkte mig iallafall inte i idrott, tack för det christer :P 
Musiken.. den är väldigt viktig också! Sjunger endel och spelar gitarr. 
Och sen OC.. det är det bästa som hänt mig, nästan iallafall! ;)
Sen är jag kristen också, det är väl det viktigaste i denhär presentationen! haha."

så såg det näst första inlägget ut i denna blogg! ett år sen idag :) känns fiint! och jag har fortfarande inte tröttnat!
inte mycket förändringar har skett. träningen har jag fortfarande inte börjat med. dans håller jag på med i skolan, så det är väl en liten förändring iallafall (a).
men inte har jag växt något på längden! exakt lika lång som för ett år sedan. tur är väl det :P

GRATTIIS GRATTIIS GRATTIIS BLOGGEN! IDAG ÄR DET DIN DAG ;)

vill bara tacka alla som orkar fortsätta läsa min blogg dag efter dag ;) än har jag inte tröttnat skriva, så mig slipper ni inte i första taget :)
en stor baaaaaaaaamsekram till er!♥

JULEN!  jaa, den har varit mycket lyckad :) mina små söta kusiner (måste vara dom sötaste i världen!) gjorde den sjukt rolig. varje gång man träffar dom så har dom lärt sig något nytt.. så sjukt smarta ungar alltså.
Ebba, 2 år, pillar på vår adventsljustake och säger: Är det timer på den eller?
hahaha.
dessumtom så blev  det lite mer spännande när tomten kom för att dom var med. när dom såg honom utanför fönstret så blev dom helt uppe i extas och sprang runt och skrek TOMTEEEEEEN!
sen så fick de ju julklappar som bara den med! och varje gång vilgot öppnade nånting så ropade han såhär till kw(min faster, hans mamma)
Maammaa! titta vad jag fick! det var ju precis en sån som jag önskat mig!  (helt förvånad över hur tomten kunde veta det)
jah man kan inte räkna upp allt härligt som de små säger och gör. så sjuukt söta :)
jag fick en ny snowboardhjälm, pengar, presentkort på h&m, viktoria secret linne&trosa och även två läppglans därifrån, strawbarry-bodybutter (mummaa) och lite så. oj, en tidning fick jag av felix också! som mamma dessutom köpt åt honom till mig. han fick en innebandyklubba av mig.. men jah, det är ju tanken som räknas ;) han samlar till en ipod som han sa. inte råd med julklappar till oss. hahaha.
jag är jättenööjd :) vi hade bestämt att inte köpa mycket julklappar iår för att vi åker till USA på fredag, och där blir det väl förhoppningsvis en maassa härliga upplevelser och shopping :)
och idag så körde vi julklappsleken eller vad det nu heter. alla hade med sig var sin julklapp för 50 kr som skulle passa kille/tjej och vilken ålder som helst. väldigt många fick trisslotter.. och från början fick jag thé.. men jag som varken gillar thé eller kaffe bytte till ÖLKORVARNA! så otroligt gott. i det paketet fick man även en söt liten julnalle. hahaha. 

tog inte mycket bilder på julafton. eller joo, fast dom ligger på familjens kamera och de gick inte att sätta in de minneskortet i denna datorn typ :/ men de kanske kommer fler bilder senare :) 
tyckte att denna glassen var sjukt söt! där i ligger linnet och trosorna jag fick av amsing :) hon sa att de fanns massa sånna grejs på viktoria secret. ser ja fram emot :) och en liten bild på mig och brossaan innan släkten kom :P

 
image778image777

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0