dagen före dopparedagen!

image768image773image771

hallåhallåå! nu är julstrumpan upphängd och de sista av mina paket inslagna, och jag sitter här och dricker glögg. och nu när jag bloggade så såg felix de stora paketet på bilden och fattade att det var till honom. suuurt. menmen. inte fattar han väl att det är en innebandy klubba där i? hoho. hoppas bara att han inte läser detta nu!
idag har jag och bella varit en sista sväng på stan för att inhandla de sista julklapparna. inte alls mycket folk, skönt det.
köpte mig ett par troser och en SOLO-tidning.
titta här!
image769christoffer hade en dejt med nån malin. men det slog inga gnistor där inte. skönt det :) hoho

image770


och titta här! när jag julstädade mitt rum i fredags så hittade jag dehär nitarmbandet, ett exakt likadant som jag såg i solo idag. tror ja fick mitt i en OKEJ-tidning för typ hur många år sen som helst. haha

imorgon, på självaste julafton, så kommer först farmor,farfar,kw(faster) m. familj och per(farbror) m. familj till oss, och sen ska vi hem till kw. det blir mysigt! dagen efter det så åker vi till ingvor (moster) m. familj. det blir också mysigt! dagen efter det vet jag inte och dagen efter det blir det packning och dagen efter det (nu är vi på fredag) så åker viii! och nyår firar vi på nyår på Times Square. verkar tufft :)


haha bara två bilder till. den första på pappa när han spillde glögg över hela mattan och på sig själv. jag började skratta och ta kort och då fick han ett spel. hahah.
och sen en bild på felix när han sällskapade med mig när jag slog in julklappar. hoho
image774
image775GOD JUL PÅ ER! ifall de inte blir någon bloggning imorgon, men jag ska göra mitt bästa ;)
Pusss!♥

Kommentarer
Postat av: beatrice

GODJUL! :)

2007-12-24 @ 00:47:10
URL: http://bbeatrice.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0